Пред одборницима извештај о извршењу буџета 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Пред одборницима извештај о извршењу буџета
Trenutno na sajtu: 325       |       Podeli:
25.11.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош – Председник СО Нова Варош др Бранко Поповић, заказао је пету седницу локалног

парламента која ће се због актуелне епидемиолошке ситуације одржати у Дому културе, а пред одборницима ће се наћи 22 тачке дневног реда.

Дневним редом предвиђено је разматрање извештаја о извршењу општинског буџета у првих девет месеци ове године, као и извештаји о прошлогодишњем раду ЈКП „3. септембар“ и Туристичке организације Регије западна Србија.

На дневном реду је и предлог другог ребаланса. Овим ребалансом општински буџет неће претрпети значајније корекције на приходовној страни. Наиме, унутар опредељених позиција предложена је прерасподела средстава у износу од 3,6 милиона динара како би се измирили текући трошкови у Туритичкој организацији „Златар“ и хотелу „Панорама“.

Одборници ће такође разматрати и план рада Туристичке организације „Златар“ за 2021. годину, као и програм рада Предшколске установе „Паша и Наташа“ за школску годину која је у току. Међу предложеним тачкама су и извештаји о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања Регионалне санитарне депоније „Бањица“ и „Енергије Златар НВ“, за период од јануара до септембра ове године

Одборници ће се изјашњавати и о предлогу за разрешење старих и именовање нових чланова школских одбора основних школа у Јасенову и Радоињи. Бираће се и нови чланови Надзорног одбора ЈКП „3. септембар“ и Управног одбора Дома културе „Јован Томић“.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova varos skupstina budzet rebalans

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.818.140 посета
Тренутно на сајту: 325 посетилац(a)