Захуктава се клизалишна сезона 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Захуктава се клизалишна сезона
Trenutno na sajtu: 590       |       Podeli:
29.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Иако је званично почела пре седам дана, може се с правом рећи да клизалишна сезона у СЦ „Младост” од данас ради пуном паром.

Први дан распуста и време које погодује клизању су измамиле на стотине махом чачанских школараца на ледену плочу крај градског бедема.

Квалитет леда је одличан, набављен је и велики број нових клизаљки, тако да радосна граја бројних дечака и девојчица наговештава још једну успешну сезону када је у питању клизалиште.

Клизалиште ради у четири термина од 12, 14, 16 и 18 часова. Термин клизања траје деведесет минута, а цена улазнице је 150 динара. Корисници картице „Три плус” имају бесплатан улаз на клизалиште.

Због предстојећих новогодишњих и божићних празника клизалиште ће у скраћеном термину до 17:30 радити 31. децембра, односно 6. и 7. јануара.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


klizaliste led sezona cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.348.832 посета
Тренутно на сајту: 589 посетилац(a)