Заседа ариљска скупштина, тема и малина 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Заседа ариљска скупштина, тема и малина
Trenutno na sajtu: 318       |       Podeli:
14.06.2017 | 0 коментар(а)



Ариље – Редовна 10. седница Скупштине општине Ариље одржаће се сутра са почетком у 10 сати. Пред одборницима ће се наћи 14 тачака

дневног реда и једна додатна која се односи на информације о тренутномстању везано за откуп и пласман малина. Известилац по овој тачки биће председник савета за пољопривреду Милан Радојичић.

Председник ариљске скупштине Драгиша Терзић рекао је за Глас западне Србије да су упутили допис директору чачанског Института за воћарство у којем траже да на скупштину дође стручњак из ове области Александар Лепосавић.

“За нас је малина главни извор прихода, тренутна ситуација није баш најбоља, потребан нам је савет стручњака шта и како даље, јер су малињаци прилично оштећени услед временских неприлика, али и везано за откуп и пласман”, истакао је Терзић.

Одборници ће осим о малини расправљати и о завршном рачуну буџета општине за прошлу годину и предлогу одлуке о другом ребалансу за текућу годину.

Штаб за ванредне ситуације поднеће извештај о последицама елементарних непогода од 02. јуна ове године. Расправа ће се водити и о предлозима Одлука о пијацама на територији општине, сахрањивању и гробљима, јавним паркиралиштима, држању животиња, као и о предлогу Локалног антикорупцијског плана.

Седница ће се одржати у сали Скупштине општине Ариље.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.374.204 посета
Тренутно на сајту: 319 посетилац(a)