Трубач Дејан Петровић преживео саобраћајку 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Трубач Дејан Петровић преживео саобраћајку
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
09.08.2017 | 0 коментар(а)



Чачак / Лучани - Прослављени музичар и надалеко чувени трубач Дејан Петровић доживео је тешку

саобраћајну незгоду. При повратку са наступа, музичар је од премора заспао за воланом и слетео са пута. Ауто који је возио је у потпуности уништен, а само пуком срећом Петровић је прошао без повреда.

До саобраћајне незгоде је дошло у среду, 2. Августа, у Овчар Бањи недалеко од манастира Никоље. Дејан се враћао кући у Ужице са концерта који је одржао са својим “Биг Бендом” у Свилајнцу. Тренутак у коме га је савладао премор био је довољан да заспи и изгуби контролу над возилом које је излетело са пута и неколико пута се преврнуло пре него што се зауставило.

“Не знам колико ми је требало да се опоравим од првобитног шока, али чим сам дошао себи прво сам проверио да ли могу да покрећем руке и ноге и онда сам лагано изашао из кола. Када сам се удаљио, следио сам се од призора јер је ауто био потпуно уништен. Позвао сам помоћ која се брзо појавила и одвезен сам у болницу где је констатовано да немам никаквих прелома. Ми музичари смо посебно угрожени јер често прелазимо велике релација, возимо уморни и неиспавани. Па погледајте без колико смо уметника остали у саобраћајним несрећама. Ја сам, хвала Богу, избегао да будем један од њих, а после свега сам чак размишљао и да ли да уопште причам о незгоди. Зато се и нисам оглашавао првих дана. Међутим, схватио сам да дугујем другима да им својим примером скренем пажњу да је живот најдрагоценији и да треба учинити све да га не угрозимо”, истиче Петровић.

Ипак, на сву срећу већ сутра се враћа својим обавезама и наступиће на Сабору трубача у Гучи.

 

Блиц / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.788.374 посета
Тренутно на сајту: 427 посетилац(a)