Детаљи страшне смрти код Нове Вароши: Младић се највероватније шверцовао испод камиона 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Детаљи страшне смрти код Нове Вароши: Младић се највероватније шверцовао испод камиона
Trenutno na sajtu: 504       |       Podeli:
31.10.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош -Истрага о случају мушкарца тамне пути, највероватније азиланта, који је прексиноћ пронађен тешко повређен на путу код Нове
Фото: Илустрација, ГЗС

Вароши, а касније преминуо у Пријепољу, за сада није утврдила како је задобио смртонсне повреде. Ипак, постоје претпоставке које указују да је страдао у саобраћајном удесу.
Сумња се да је он као слепи путник испао из камиона у који се неопажено завукао и да је поврђен од пада на асфалт, можда чак и точкова возила које је прешло преко њега.

Још неидентификованог мушкарца, који је давао знакове живота, у месту Дражевићи на магистралном правцу Нова Варош – Пријепоље приметио је један возач, испоставило се лекар, који је покушао да му помогне и реанимира га.

Он је позвао хитну помоћ која га је напре превезла у нововаршку, а одмах затим из ње у пријепољску болницу где је нешто касније преминуо од последица повреда карлице, ребара и унутрашњих органа.

Јуче је извршена одбукција тела страдалог која је показала да он није био жртва насиља, него да је смрт највероватније наступила као последица саобраћајне несреће.

Овај азилант, чија старост се процењује на око 25 година, истог дана виђен је на неколико локација око Нове Вароши. Претпоставка је да је тражио паркиран камион у који је могао да се притаји и настави пут, а такође и да га је нашао.

– Сумња се да се он непримећено завукао негде у камион, вероватно испод шасије, а када је касније камион кренуо и стигао до кривине у Дражевићима да је одатле испао на пут. Могуће је да је пао под точкове камиона којим се превозио, или да је преко њега прешло друго возило које је касније наишло – прича извор “Блица” упућен у истрагу.

Према информацијама из пријепољске полиције, један камионџија је, приметивши нешто на путу, помислио да је некоме испао џак. Телефоном је јавио колеги који је ишао иза њега да се припази у кривини у Дражевићима и да заобиђе “џак” који лежи на магистрали. Нешто касније наишао је аутомобил у коме је био лекар који је препознао човека на путу, зауставио возило и покушао да му помогне.

 

 

 

ГЗС / Блиц




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nesreca saobracajna nova varos smrt mladic azilant

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.756.186 посета
Тренутно на сајту: 505 посетилац(a)