Донаторско вече за Виктора у Чачку 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Донаторско вече за Виктора у Чачку
Trenutno na sajtu: 431       |       Podeli:
06.12.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - У уторак 7. децембра у ресторану „Рајичић” код Луке, са почетком у 16 часова биће организовано „Донаторско вече”

за Виктора Вукомановића у организацији „Кола Српских Сестара” Чачак и „Кола Cрпских Сестара” Крагујевац.

На донаторској вечери наступиће велики број познатих извођача.

Виктор је рођен 22.03.2021. године из уредне и редовно контролисане трудноће. Одмах по рођењу примећено је да му је десно око мање. Успостављена му је Дг. Q11.2 Мицропхтхаламус (мало око).

Поред естетског проблема који је приметан, Виктор нажалост нема могућност вида на десном оку. Како не би дошло до даљег деформисања лобање, приликом раста, и да би се уградила протеза, око је неопходно третирати и извршити неколико оперативних захвата.

Аномалија коју Виктор има је веома ретка па као таква захтева више интервенција које ће трајати годинама. Операције су веома скупе и родитељи нису у могућности да сами сносе трошкове, стога се обраћају свим хуманим људима да им помогну.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


donatorsko vece mali viktor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.425.907 посета
Тренутно на сајту: 431 посетилац(a)