Премијерка Ана Брнабић 6. јула свечано сече врпцу на реконструисаном мосту у Шарампову 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Премијерка Ана Брнабић 6. јула свечано сече врпцу на реконструисаном мосту у Шарампову
Trenutno na sajtu: 421       |       Podeli:
25.06.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Општина Пријепоље свој дан обележава 7. јула, а низом активности од 1. до 10. јула

биће уприличен богат културни, забавни и спортски програм.

Најзначајније активности којима ће овај датум бити обележен су отварање моста у Шарампову за саобраћај и завршетак рекултивације несанитарне депоније Стањевине. Том приликом, председник општине Пријепоље Владимир Бабић, је за 6. јул најавио долазак премијерке Ане Брнабић, која ће и званично пустити у саобраћај мост у Шарампову.

„Реконструкција моста у Шарампову је започета пре више од три године и пратиле су је многобројне препреке у реализацији. Коначно је дошло време да овај мост пустимо у саобраћај и овом приликом се захваљујем надлежним државним институцијама и Влади Републике Србије на издвојеним средствима за овај важан инвестициони пројекат за грађане наше општине. Укупну вредност за изградњу моста у Шарампову је финансирала Влада Република Србија преко Канцеларије за управљање јавним улагањима. Изражавам велико задовољство и захвалност премијерки Ани Брнабић, која ће 6. јула посетити нашу општину и том приликом пустити у саобраћај Шарамповски мост”, истакао је Владимир Бабић.

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


premijerka ana brnabic program

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.291.856 посета
Тренутно на сајту: 421 посетилац(a)