Чачанин Урош Миловановић потписао на четири године за шпански Спортинг 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Чачанин Урош Миловановић потписао на четири године за шпански Спортинг
Trenutno na sajtu: 371       |       Podeli:
03.09.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Један од најдаровитијих фудбалера потекао са чачанских простора, Урош Миловановић (2000, рођен у Дуизбургу),

потписао је уговор на четири године са познатим шпанским клубом Реал Спортингом из Хихона и задужио дрес 21.

Овај Чачанин враћа се на шпанску сцену јер је пре неколико лета играо за Леванте Б до 23 године. Урош је у протеклом времену играо као нападач за Радник из Сурдулице који је на име обештећења од Шпанаца добио 500.000 евра.

Миловановић потиче из познате спортске породице јер је његов отац Горан играо у Немачкој дуго и у Кини, а стриц Нешко, такође фудбалер, такође је имао међународну каријеру. Урошев деда Војислав, такође је био спортиста и бавио се боксом, а породица вуче корене из Тометиног поља са Маљена и њен део живи у поморавском селу Трбушанима.

Чачанин у шпанском Спортингу, Фото: Инстаграм, Спортинг Хихон

Реал Спортинг из Хихона, астуријске покрајине на северу Иберијског полуострва, основан је, иначе, 1905. године. После три кола у шпанској „секунди”, Спортинг држи девето место, али без изгубљене утакмице, са пет бодова.

Ово је иначе један од најзначајнијих трансфера за младе играче из чачанског краја и желимо Урошу да се тамо дуго одржи и покаже шта зна.

„Верујем да ће Урош, који у Спортингу има као саиграча нашег Уроша Ђурђевића, доказати да су Миловановићи играчи од класе”, казао је за ГЗС, Горан Миловановић.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK HIHON REAL SPORTING SEGUNDA SPANIJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.139.164 посета
Тренутно на сајту: 371 посетилац(a)