Четврти Сабор ловаца на Тари 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Четврти Сабор ловаца на Тари
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
24.09.2017 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Традиционални четврти по реду Сабор ловаца на Тари организује се ове године

у трајању од два дана на Калуђерским барама. Први дан је резервисан за ловно стрељаштво док је у недељу, 01. октобра, акценат на такмичењу у припремању ловачког гулаша. Оба дана манифестације одвијаће се у простору расадника Националног парка Тара.

Организатори манифестације су Општина Бајина Башта, МЗ Солотуша и ловачка удружења „Соко“ из Бајине Баште и „Алекса Дејовић“ из Ужица. Из године у годину ова манифестација привлачи све већи број посетилаца и такмичарских екипа из целог региона а по интересовању очекује се да ово буде најмасовнији сабор до сада. 4. Сабор ловаца ће пратити и целодневни музички програм.

Програм 4. Ловачког сабора почиње у суботу, 30. септембра, такмичењем у ловном стрељаштву у оквиру Златиборско – дринске лиге. По завршетку овог такмичења предвиђен је музички програм уз логорску ватру. Централни део манифестације је у недељу од 10 часова када почиње такмичење у припремању ловачког гулаша као и такмичење за Куп Таре у ловном стрељаштву. Награда за победника Купа Таре је одстрел дивокозе док су за победнике такмичења у припремању гулаша такође обезбеђене вредне награде.

Пријава екипа за учешће у такмичењу у припремању ловачког гулаша је у Туристичком инфо центру у Бајиној Башти до 28. септембра. Само екипе које се пријаве у Инфо центру ће од организатора манифестације добити по два килограма меса за припрему гулаша.

Од 13 часова је такмичење у спортским играма у оквиру сабора док је у 15 часова проглашење победника и додела награда.

 

Дрина инфо / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.727.591 посета
Тренутно на сајту: 437 посетилац(a)