Вида Огњеновић:Пајтић и Ђилас нису девастирали ДС, опозиција има шансу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Вида Огњеновић:Пајтић и Ђилас нису девастирали ДС, опозиција има шансу
Trenutno na sajtu: 546       |       Podeli:
06.02.2018 | 0 коментар(а)



Не делим мишљење Драган Шутановца да су Бојан Пајтић и Драган Ђилас девастирали ДС Опозициони фронт на овим изборима има велике шансе. Ово је важан

 тренутак јер из дана у дан расте број оних који сматрају да је време да Београд покаже своје либерално, велеградско и европско лице. То видим јер сваки дан срећем људе на улици који говоре да опозиција има шансе, каже за Данас књижевница и редитељка Вида Огњеновић, која је и чланица Демократске странке.

На питање како види то што се опозиција ипак није ујединила већ разједињено иде на ове изборе, она каже да не сматра да се опозиција поделила.

– Они су и даље на истој политичкој таласној линији. То је најважније. И ко год да победи, победио је неко мој – наводи она.

Упитана какав резултат очекује за ДС, чији је кандидат Драган Шутановац на листи „Ослободимо Београд“, она каже да не може појединачно да говори, али да има утисак да је никад бољи тренутак за добар резултат опозиције.

Она не дели став Шутановца да су бивши председници демократа Бојан Пајтић и Драган Ђилас девастирали ДС. На питање како види расправу коју је покренула Шутановчева изјава Данасу да су председници ДС после 2012. девастирали странку, она каже да је Шутановац говорио да је то извучено из контекста и темпирано да се направи свађа.

– Не делим његово мишљење. Надам се да је говорио само у своје име – закључила је Огњеновић.

Вида Огњеновић је у јануару 2015. изабрана за председницу Етичког одбора демократа, а била је и чланица Политичког савета ове партије.

Данас

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.332.817 посета
Тренутно на сајту: 547 посетилац(a)