На фудокан првенству Србије, чачaнски каратисти постигли одличне резултате 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
На фудокан првенству Србије, чачaнски каратисти постигли одличне резултате
Trenutno na sajtu: 515       |       Podeli:
09.10.2020 | 0 коментар(а)



Ниш - У недељу 4. октобра такмичари карате клуба ”Кокоро” из Чачка су гостовали у Нишу.

Тамо је одржано Фудокан првенство Србије у организацији Фудокан Савеза Србије и карате клуба ”Ки”, који је био домаћин овог такмичења. Наступило око 230 такмичара и 22 клуба из целе Србије.

Карате клуб ”Кокоро” је наступио са своја четири такмичара, који су поново постигли сјајне резултате.

Најмлађа такмичарка Никодина Јовичић је у категорији млађих пионира освојила три златне медаље у дисциплинама кате појединачно, кихон-кумите и кихон-ипон-кумите (спаринг).

Никодина Јовичић, освојила три медаље

Док су њени клупски другови, Михаило Вучићевић и Константин Баковић наступили у категорији старијих пионира. Константин Баковић је освојио златну медаље у дисциплини ђију-ипон-кумите (борбе) и бронзану медаљу у дисциплини фудокан спорт кумите до 45кг (спортске борбе). Михаило Вучићевић се окитио са сребрном медаљом у дисциплини кате појединачно, бронзаном медаљом у ђију-ипон-кумитеу (борбе) и златном медаљом у дисциплини фудокан спорт кумите до 55кг (спортске борбе).
Јуниорка Јана Белић је била прва у дисциплинама фуку-го и кого-кумите (борбе) и друга у дисциплини фудокан спорт кумите +59кг (спортске борбе).

 

Константин Баковић и Михаило Вучићевић

Четворо такмичара је освојило 11 медаља, од чега 7 златних, 2 сребрне и 2 бронзане.
Такође, троје такмичара је проглашено за најуспешније у својим категоријама за протеклу 2019.годину. Јовичић Никодина је проглашена за најуспешнију полетарку у 2019. години. За најуспешније пионире у 2019.години су проглашени Константин Баковић 1. место и Михаило Вучићевић 2.место.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Karatisti Cacka osvojili medale fudokan prvenstvo u Nisu

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.148.935 посета
Тренутно на сајту: 515 посетилац(a)