Невидљиви за послодавце, особе са инвалидитетом тешко долазе до посла 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Невидљиви за послодавце, особе са инвалидитетом тешко долазе до посла
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
11.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - На евиденцији Националне службе за запошљавање у Чачку пријављено је 206 особа са инвалидитетом.

Чачак - На евиденцији Националне службе за запошљавање у Чачку пријављено је 206 особа са инвалидитетом. Са високом и вишом стручном спремом је 21 особа, док је 129 са дипломом средње школе. Марина Милосављевић рођена је са недостатком зглобова и прстију леве руке. По струци је економски техничар, али само две године радила је посао за који се школовала. И ако активно тражи посао, још увек је незапослена.

"На бројне адресе сам доставила ЦВ, ни сама не знам колико их је, али интересовање послодаваца је било минимално. Од 20 послатих, можда један позив на који сам отишла, и после тога није било одговора са друге стране", изјавила је за ПЗС Марина Милосављевић.

Опширније можете прочитати на сајту ПЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.194.899 посета
Тренутно на сајту: 529 посетилац(a)