Остојић: Није ми јасно зашто Ђуровић износи неистине, са градоначелником МЗ Вранићи има одличну сарадњу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Остојић: Није ми јасно зашто Ђуровић износи неистине, са градоначелником МЗ Вранићи има одличну сарадњу
Trenutno na sajtu: 567       |       Podeli:
14.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник МЗ Вранићи Бојан Остојић, доставио је Гласу Западне Србије саопштење
Дом у Вранићима, фото: ГЗС

у коме истиче да као председник oве МЗ никада раније није имао било каквих проблема и несугласица са грађанима који живе на територији МЗ Вранићи, те да му није јасно зашто и због чега Ранић Ђуровић износи “неистините наводе“.

„Имајући у виду да изнад поменута особа говори о мојој страначкој припадности, напоменуо бих да сам ја члан политичке партије Српске напредне странке, те ми заиста није јасно о каквој вези и повезаности са господином Бошком Обрадовићем поменути говори, с обзиром да ја њега не познајем, а самим тим нити имам било какву повезаност са истим.

Што се тиче спорног састанка, истакао бих да ме нико из Градске управе, нити политичке странке није контактирао и упознао са одржавањем истог, јер бих истог момента отворио просторије Месне заједнице и помогао у реализацији састанка. Напомињем да нисам имао ни један разлог да не отворим просторије Месне заједнице јер као председник поштујем процедуру која се односи на омогућавање грађанима и странкама да по потреби користе просторије МЗ.

На крају, само бих истакао да са градоначелником града Чачка, Милуном Тодоровићем и осталим радницима градске управе имам добру сарадњу и никада нисмо имали проблема у комуникацији и обављању посла.

С обзиром на наведено, заиста ми није јасно који је мотив изношења апсолутно неистинитих и измишљених навода од стране Ђуровића, када таквим изјавама само непотребно доводи до забуне и отежава обављање редовног посла МЗ Вранићи“, наводи се у саопштењу председника Савета МЗ Вранићи Бојана Остојића.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak vranici saopstenje bojan ostojic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.103.853 посета
Тренутно на сајту: 564 посетилац(a)