Обрадовић: Власт затвара последње место где се чује глас опозиције, на изборе и самостално, нема договора са еврофанатицима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Обрадовић: Власт затвара последње место где се чује глас опозиције, на изборе и самостално, нема договора са еврофанатицима
Trenutno na sajtu: 721       |       Podeli:
26.12.2016 | 0 коментар(а)



Чачак - Веома велика могућност је да ово скупштинско заседање буде и последње заседање у овом сазиву јер по свему судећи власт планира да распише републичке

и председничке изборе, што значи и распуштање овог сазива парламента, казао је лидер Двери Бошко Обрадовић.

„Овим актуелна власт жели да угуши глас опозије јер је Народна скупштина у овом тренутку можда последње место на коме може да се чује глас опозиције и види директно сучељавање између власти и опозиције. Очита је намера СНС да на изборе изађу у тоталном медијском мраку у коме би опозиција била под апсолутном цензуром“, рекао је Обрадовић.

Он је навео да очекује договор опозиције око заједничке борбе за поштене и фер изборе, као и равноправни медијски третман свих учесника на изборима. А што се тиче предизборне коалције Обрадовић је рекао да ће о томе одлучивати главни одбор Двери када избори буду расписани.

„Ми сигурно нећемо ићи у коалицију са онима који се залажу за погубни пут уласка Србије у ЕУ и НАТО и који уништавају нашу домаћу привреду подржавањем страних банака и страних фирми. Сарадња је могућа са свима онима који се окрећу економском патриотизму који подразумева сву државну подршку домаћим банкама, привреди и пољопривреди“, закључио је Обрадовић.

На питање да ли види таквог неког на медијској сцени Србије и да ли ће са таквом политиком остати усамљен на медијској сцени Обрадовић је казао:

„Да се тога не плаши , да су Двери спремни за самостални излазак на изборе, и да политика Двери данас побеђује на изборима широм Европе“.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.062.275 посета
Тренутно на сајту: 720 посетилац(a)