Црква је ту да помогне народу кад је најтеже 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Црква је ту да помогне народу кад је најтеже
Trenutno na sajtu: 316       |       Podeli:
17.04.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - У периоду наших великих празника, парохијани храма Светог Кнеза Лазра

на Љубићу, заједно са свештенством организовали су акцију прикупљања помоћи за суграђанку Зорану Стојић која је тешко повређена у саобраћајној нерећи у Подгорици и која се тренутно налази на лечењу у Београду. Позиву се одазвао велики број грађана који су прикупили око 120.000 динара. Старешина храма Св Кнеза Лазара Владан Хаџи Милосављевић је данас предао прикупљени новац породици повређене девојке уз молитве за брз опоравак и повратак дому.

Овом приликом старешина храма отац Владан Хаџи Милосављевић је истакао да се црква и ако је у изградњи парохијског дома стара о својим парохијанима. “Ту смо да притекнемо у помоћ, како у личним и појединачним тешкоћама и болестима тако и у елементарним непогодама”, казао је он.

Он је истакао да је црква и у претходном периоду то радила и настојаће да у тим подухватима истраје и у будућности, са намером да у оквиру новоизграђеног парохијског дома отвори један вид националне кухиње за сироте, немоћне, старе и децу без родитељског старања.

“Поред основне обавезе Цркве, сви окупљени око храма Светог Кнеза Лазара имају заједничку вољу и жељу да братски буду ту једни за друге олакшавајући тиме тешке ситуације у којима се нађу њени парохијани”, рекао је отац Хаџи Милосављевић.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.374.392 посета
Тренутно на сајту: 317 посетилац(a)