Зоран, отац мале Милице: Захваљујем се свим донаторима који су помогли за Миличино лечење, средства прикупљена седам дана раније 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Зоран, отац мале Милице: Захваљујем се свим донаторима који су помогли за Миличино лечење, средства прикупљена седам дана раније
Trenutno na sajtu: 625       |       Podeli:
06.08.2020 | 0 коментар(а)



Чачак- Самохрани отац четворо деце Зоран Тутуновић из села Рајац, од којих је најмлађа Милица која води битку да прогледа,
Фото: ГЗС

захваљује се свим донаторима који су помогли да се средства за стимулацију која је заказана за 10. август  овај пут скупе чак 7 дана пре.

 

Мала Милица води битку за вид, фото: Приватна архива

„Пре свега се захваљујем Зорану Маријановићу  новинару `Франкфуртских  вести`, као и уредници  Катарини Недељковић, који су чланцима у рубрици `Хуманитарни мост`  покренули акцију донације за лечење мале Милице, после које су стизале донације из целе дијаспоре“, казао је за ГЗС  Тутуновић.

Он се посебно  захвалио  Канцеларији за младе, Српској православној цркви,школама, вртићима, привредницима (Конфекцији „ПС“ Чачак, ЕПС, Слобода...), свим појединцима и анонимним донаторима, Покрету „Три  плус“, која је донела торту за рођендан Милици.

Отац мале Милице, наводи и то да су многи донатори желели да остану анонимни.

„Добио сам телефонски позив од непознатог човека сада слободно могу рећи хуманитарца, после ког је дошао код нас и у руку ми дао 200е и замолио да остане анониман, испричао је Тутуновић.

„Захваљујем се свим људима у моје и име моје деце, нарочито Милице, свим људима који су помогли и данас помажу у нашој борби да Милица може да види свет“, рекао је Зоран.

Зоран Тутуновић, самохрани отац, фото: ГЗС

Иначе, Зоран ради за надницу, услуге тримером од сунчевог изласка до сунчевог заласка.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zoran tutunovic selo rajac samohrani otac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.849.173 посета
Тренутно на сајту: 626 посетилац(a)