Смањује се броја запослених на неодређено време за 22 радника 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Смањује се броја запослених на неодређено време за 22 радника
Trenutno na sajtu: 711       |       Podeli:
18.08.2017 | 0 коментар(а)



Чајетина - Одборници Скупштине општине Чајетина, сали су сагласност на извештаје о пословању са средњорочним и дугорочним плановима

пословне стратегије развоја за јавна предузећа "Водовод-Златибор", "Златибор" и "Голд гондола Златибор".

Извршене су и измене Програма пословања ЈКП "Водовод-Златибор" и ЈП "Голд гондола Златибор".

Усвојена је одлука да се распише јавни конкурс за именовање директора ЈКП "Водовод – Златибор", а продужен је и мандат в.д. директора Туристичке организације Златибор.

Скупштина је донела одлуку о изради Плана детаљне регулације за део комплекса "Златиборски конаци", а извршене су и измене у програму постављања привремених објеката.

Одборници су се сагласили да се распише јавни оглас за отуђење грађевинског земљишта који садржи три нове катастарске парцеле, у односу на ранији оглас.

Скупштина је одлучила и да уступи право градње ламеле "Б" пословно-стамбеног објекта у центру Чајетине за коју ће бити расписан јавни оглас.

У циљу спровеђења одлуке Владе Србије о максималном броју запослених у систему општине Чајетина за 2017. годину, извршено је смањење броја запослених на неодређено време за 22 радника.

"Наравно да ћемо морати да поштујемо ову одлуку, јер ће нам бити ускраћена трансферна средства и средства по основу пореза на зараде. Испоштоваћемо ову нереалну одлуку Владе и Министарства, а нереална је јер се ти критеријуми и параметри узимају по основу броја становника, а то за општину Чајетина и друге туристичке општине није реално, јер ми имамо повећан број становника у сезони и тада се не може са тим бројем запослених одговорити свим потребама и захтевима", рекао је председник општине Чајетина, Милан Стаматовић.

Донето је више решења о отуђењу грађевинског земљишта на основу исправке граница грађевинских парцела, а Скупштина се сагласила и са предложеним анексом уговора о заједничком опремању грађевинског земљишта са предузећем "Инобачка" из Новог Сада, за изградњу у Тић пољу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.062.128 посета
Тренутно на сајту: 711 посетилац(a)