Сазнајемо: Шапић први на листи СНС за Београд 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Сазнајемо: Шапић први на листи СНС за Београд
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
26.01.2022 | 0 коментар(а)



Руководство Српске напредне странке на седници Председништва донело је и одлуку да први на листи

за београдске изборе те партије буде потпредседник СНС и председник општине Нови Београд, Александар Шапић.

Шапић, који је у више наврата истицао своју амбицију да буде градоначелник Београда, на седници Главног одбора СНС у мају је званично постао део те странке, након што је у њу “утопио” своју политичку организацију Српски патриотски савез (СПАС) у странку Александра Вучића.

Одлука да Шапић буде први на листи за београдске изборе није изненађујућа, сматра извор Нове, уз напомену да ће тим за Београд владајуће партије изгледати значајно другачије него што је то сада био случај.

Међу кључним променама јесте и то што, према сазнањима нашег дневног листа, актуелни заменик градоначелника Горан Весић неће бити у Шапићевом тиму, што је и сам потпредседник СНС наговестио након учлањења у ту партију.

“Уколико на следећим изборима будем добио поверење за било које важно место у држави потрудићу се да изаберем своје најближе сараднике са којима могу да поднесем одговорност за то што будем радио, а међу њима не видим Горана Весића”, рекао је Шапић гостујући на телевизији Нова С, на шта му је Весић одговорио да мора да се "научи лепом понашању".

„Очекујем да се Шапић пре уласка у СНС научи лепом понашању. Очекујем да научи да је СНС једна велика породица и да у СНС-у постоји само један тим, а то је тим Александра Вучића. У тој тиму сви чланови и сви функционери блиско сарађују и спроводе политику Александра Вучића“, апострофирао је у свом одговору Весић.

Иако је руководство странке одлучило да Весић не буде на листи напредњака за Београд, то, према речима нашег саговорника, не значи да други човек престонице неће бити на листи кандидата за посланике на парламентарним изборима.

ГЗС/Нова. рс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sapic lista sns

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.807.866 посета
Тренутно на сајту: 492 посетилац(a)