Шарчевић: Општинска инспекција ради на Лекићевом случају, епилог ће бити ускоро 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Шарчевић: Општинска инспекција ради на Лекићевом случају, епилог ће бити ускоро
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
13.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Након што је јавност упозната да је директор Дома ученика у Чачку, Зоран Лекић, на свом твитер налогу објављивао непримерне фотографије,
Младен Шарчевић и Зоран Лекић, фото: РИНА

у цео случај укључио се и министар просвете, Младен Шарчевић преноси агенција РИНА.

“На моју иницијативу прича је у процедеури. Поново сам је покренуо, јер сам видео да се тапка у месту. Захтевао сам да се укључи општинска инспекција, јер нема разлога да се прескачу локални надзорни органи. Уколико општинкси инспектор закључи да се Лекић са разлогом терети, остаје да се спроведе законска процедура. Уколико се закључи да је дошло до неких пропуста, послаћемо републичку инспекцију и тад ћемо већати поново. Али, по свој прилици епилог ће бити ускоро, а да ли ће бити речи о Лекићевој оставци још је рано да прејудицирамо”, изјавио је Шарчевић.

 

Међутим, градоначелник Чачка, Милун Тодоровић, сматра да је Лекићева оставка једино адекватно решење.

“За некога ко ради у просветној установи, где бораве младе девојке, млади момци и ко је и сам отац четворо деце, такво понашање је недопустиво. Морални чин јесте да поднесе оставку, јер ради са децом осетљивог узраста. Иако ради добро и квалитетно, оставка је једина исправна морална одлука”, изјавио је Тодоровић.

 

Агенција РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lekic sarcevic afera prosveta

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.768.686 посета
Тренутно на сајту: 404 посетилац(a)