СНС Чајетина: Косово није Стаматовићева највећа брига 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
СНС Чајетина: Косово није Стаматовићева највећа брига
Trenutno na sajtu: 625       |       Podeli:
08.08.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Након што је председник Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић најавио је јуче тужбу

против председника Србије Александра Вучића због тога што га је оптужио да се залаже за независно Косово, реаговало је повереништво СНС Чајетина истичући у свом саопштењу достављеном медијима да КиМ није Стаматовићева највећа брига већ да се његова брига мери у новцу. Њихово саопштење преносимо у целости:

,,Повереништво СНС Чајетина сматра да је Милан Стаматовић, највећи трговац земљом Србије непосредном погодбом, човек који је нашу дедовину на Златибору ставио на огласну таблу, последња је особа која треба да дели савете и нуди решења.

Сматрамо да је корисније да у буџет и грађанима врати покрадени новац, него то што пискара текстове мржње.
Нека покуша Стаматовић да се сети на неком од састанака тајкунског опозиционог блока, да ли су док су били на власти икада обележили дан страдања и погром Срба из РСК. Нису смели он и његови другари тајкуни да кажу да је то био највећи злочин и етничко чишћење након Другог светског рата.

Једина реакција Стаматовићеве дружине на све злочине према српском народу је била хиљаду пута изговорено ИЗВИЊАВАМО СЕ Хрватској!
Знамо да највећа брига Милана Стаматовића није Јужна Српска покрајина Косово и Метохија, нити Срби протерани са својих огњишта из Републике Српске Крајине.
Највећа брига Милана Стаматовића претходних дана била је како коначно убедити одборнике да изгласају одлуку да једну парцелу на Златибору изузму из прве зоне и пребаце у другу зону, како би његовом "сараднику" била јефтинија изградња зграде!

Знамо да је велика брига и како легализовати објекат који је пре неколико дана грађевинска инспекција затекла у Чајетини у нивоу трећег спрата без иједног папира и дозволе. Чајетина зна чија је то зграда али се Стаматовић труди да то не сазна Србија.

Грађани Србије знају да се највеће бриге Милана Стаматовића и његових колега из тзв. опозиционог савеза мере само у еврима. Еври су њихова вера, програм, идеологија, све!", наводи се у саопштењу.

Повереништво СНС Чајетина




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.849.170 посета
Тренутно на сајту: 625 посетилац(a)