Лазаревић: Трудимо се да одржимо обећање дато грађанима; Асфалтиран пут у МЗ Латковић 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Лазаревић: Трудимо се да одржимо обећање дато грађанима; Асфалтиран пут у МЗ Латковић
Trenutno na sajtu: 1038       |       Podeli:
06.11.2018 | 0 коментар(а)



Љиг – Иако се званично ближи крај грађевинске сезоне, путарима из фирме Штрабаг лепо време иде на руку. Данас је асфалтирана

деоница пута у МЗ Латковић, у дужини од 1.700 метара средствима мештана и ЈП ,,Путеви Србије”.

Радове је обишао председник општине Љиг Драган Лазаревић, које је рекао да се нада да ово неће бити последња месна заједница у којој ће се изводити радови у овој години.

,,Постоје неке назнаке да ћемо урадити два крака асфалта по 1.300 метара у МЗ Козељ. Мислим да би то требало да се деси до краја масеца, док је ово лепо време, а ако не урадићемо наредне године. Што се тиче радова у МЗ Латковић, већи део средстава обезбедило је ЈП ,,Путеви Србије”, а један део мештани”, рекао је Лазаревић и најавио да ће наставити са праксом да заједничким снагама асфалтирају и остале путеве у општини.

,,Оно што смо обећали грађанима на изборима, трудимо се да одржимо. Остала нам је још та инвестиција, односно, једна фабрика која би запослила наше суграђане. Надам се, а имам и информацију да ће то бити у 2020. години. На нама је да завршимо индустријску зону да би инвеститор могао да дође”, истакао је Лазаревић.

Председник месне заједнице Латковић, Милојко Томић рекао је да ће нови асфалт бити од великог значаја за мештане који ту живе.

,,Ми смо после 40 година добили асфалт, који је урађен у договору са председником општине који нам је помогао у прикупљању средстава”, изјавио је Томић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


opstina ljig mzLatkovic lazarevic put asfalt

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.006.392 посета
Тренутно на сајту: 1039 посетилац(a)