Помозимо да Стефан из Горњег Милановца направи прве кораке 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Помозимо да Стефан из Горњег Милановца направи прве кораке
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
19.07.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић прикупља новчана средства за

Стефана Марковића (2014) из Горњег Милановца који болује од церебралне парализе. Родитељи су га водили у болницу „Ацибадем Атакент“ у Истанбулу – Турска, где су га оперисали и извели ризотонију кичме.

Овом малишану је потребна рехабилитација у Рехабилитационом центру „Ренона“ у Аустрији, која кошта 3.500 евра да би се припремио за још једну ортопедску операцију у Турској где ће му вршити подизање стопала. Та операција износи 2.800 евра. Породица Марковић је већ издвојила значајна средства за досадашње лечење и операционе захвате, али да би се третман наставио потребна им је помоћ.

Стефан је дете из уредне трудноће, рођен је превремено, а на рођењу је добио оцену осам. Али, у шестом месецу није самостално држао главу и породица сазнаје да је хипотоничан.

Од тада му уводе самосталне вежбе, са годину дана одлази на одељење Специјалне болнице за церебралну парализу и развојну неурологију, где му успостављају дијагнозу Церебралне парализе и успорен психомоторни развој. Стефан је весело и разумно дете, изговара свега неколико речи, али још увек није у могућности да самостално седи.

Како би се Стефан развијао и напредовао као и његови вршњаци, породица се обраћа свим људима добре воље да помогну у остварењу Стефановог сна – да се игра и споразуме са другарима и да самостално са сестром и братом изађе на терен и игра фудбал.

Помозимо Стефану! Упишимо 618 и пошаљимо СМС на 3030. Њему можемо помоћи уплатом на динарски или девизни рачун, као и путем линка е-донирај.

Динарски: 160-533510-46

Девизни (ЕВРО): 00-540-0002862.5

ИБАН: RS35160005400002862567

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.480.597 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)