Нова Србија на локалним изборима под редним бројем три 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Нова Србија на локалним изборима под редним бројем три
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
03.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Нова Србија излази на предстојеће изборе заказане за 21.јун 2020.године. На локалним изборима у Чачку, странка ће наступити под редним бројем 3,

 а на парламентарним изборима за нови сазив Народне Скупштине Републике Србије, под редним бројем 13, наводи се у саопштењу ОО НС у Чачку.

Без обзира што сматрамо да за одржавање наступајућих избора нису обезбеђени одговарајући услови, у смислу демократског амбијента у коме се они одржавају, равноправног третмана свих учесника у изборном процесу, отворености медија и много чему другом, Нова Србија је донела одлуку да на њих изађе, јер нам ништа друго не преостаје већ да се на изборима боримо против једног тоталитарног и диктаторског режима. Такође, дубоко смо свесни чињенице да Нова Србија, односно коалиција Народни блок, представља једину истински праву опозициону групацију која излази на изборе и која се на озбиљан начин супротставља личној власти и самовољи Александра Вучића.

Нова Србија је сигурна да ће највећи део грађана препознати у нама ону снагу која се бори за честиту, поштену и домаћинску Србију, те да бирачи могу бити апсолутно сигурни да ће глас и поверење које нам указују бити са наше стране оправдано и да нећемо изневерити своја предизборна обећања и политички ставове које баштинимо дуже од две деценије. Подсећања ради, у претходном сазиву Скупштине Града Чачка само је Нова Србија успела да задржи све своје одборнике, нико нас није напустио, јер су у питању одговорни, карактерни и честити људи, који не продају никада веру за вечеру. Управо из тог разлога, наш слоган за предстојеће изборе гласи: Чувари чачанске части.

У данима који следе, Нова Србија ће грађанима Чачка и Србије представити своје одборничке и посланичке кандидате, као и политичке и програмске циљеве, уз критички осврт на многобројне афере и промашаје актуелног режима, предвођеног Српском напредном странком, наводи се у саопштењу ОО НС у Чачку.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


NS cuvari cacanske vlasti velimir ilic cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.277.140 посета
Тренутно на сајту: 379 посетилац(a)