Златибор на 41. сајму туризма под слоганом "Златибор се воли до неба и назад" 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Златибор на 41. сајму туризма под слоганом "Златибор се воли до неба и назад"
Trenutno na sajtu: 331       |       Podeli:
22.02.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Под слоганом "Златибор се воли до неба и назад" Туристичка организација Златибор и ове године

учествује на београдском Сајму туризма, највећем окупљању туристичке привреде у региону, који је званично отворен 21. фебруара и траје до недеље, 24. фебруара, саопштено је из ТО Златибор.

Свечаном отварању сајма присуствовао је министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, који је након церемоније са државним секретаром за туризам Мирославом Кнежевићем посетио штанд Златибора.

Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, фото: ТО Златибор 

Првог дана сајма велики број посетилаца имао је прилику да се упозна са понудом Златибора за предстојећу пролећну и летњу сезону, а наступ на сајму је сјајна прилика да се најаве и новитети који очекују све госте "златне планине". Најпознатија ваздушна бања Србије претходне године добила је први хотел са пет звездица, а у 2019. године госте Златибора очекује још један нови хотел, хотел "Букет", чије отварање је најављено управо на овогодишњем сајму.

На београдском сајму посетиоци имају прилику да се информишу о актуелним ценама, понудама за предстојеће лето и свим активностима који ће им бити на располагању током боравка на планини. Највећа атракција на штанду Златибора свакако је виртуелни кутак, где сви заљубљеници у Златибор, уз помоћ најновије технологије могу уживати у пејзажима Златибора, вожњи гондолом, шетњи кроз Стопића пећину и другим најлепшим локалитетима планине.

Виртуелни кутак на сајму, фото: ТО Златибор 

Првог сајамског дана владало је велико интересовање за Златибор и од стране туристичких агенција и туроператора, а за информације и новости са Златибора били су заинтересовани и бројни представници медија.

Златиборски хотелијери и агенције који се ове године представљају на сајму туризма припремили су своје понуде, сајамске попусте и специјалне погодности, а сталним и потенцијалним гостима своју понуду представља и Дино парк, као једна од највећих атракција ове планине.

Сви заинтересовани посетиоци имаће прилику да посете штанд Златибора, информишу се и упознају са понудом ове планине све до недеље, када ће овогодишњи сајам туризма бити затворен.

Штанд Златибора налази се у хали 4 Београдског сајма, у оквиру штанда ТО Регије Западна Србија.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.809.443 посета
Тренутно на сајту: 332 посетилац(a)