Промотери социјалне инклузије у ивањичкој Гимназији 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Промотери социјалне инклузије у ивањичкој Гимназији
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
24.11.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица - Удружење студената са хендикепом реализовало је у ивањичкој Гимназији радионицу за средњошколце Промотери социјалне инклузије.

Обуку је Удружење студената са хендикепом реализовало у партнерству са Националном канцеларијом за младе и Мрежом организација за децу Србије, у оквиру пројекта ‘’Вршњачко менторство као подршка младима са хендикепом у инклузивном друштву- нова генерација’’, подржаном од стране Министарства омладине и спорта републике Србије.

О изједначавању могућности особа са хендикепом у друштву, терминологији и приступу без дискриминације, кроз лични пример презентовала је Марта Дамљановић, ученица завршне године Гимназије.

Принцип социјалне правде и једнаких могућности за сву децу и младе је оно што повезује рад УСХ-а и Мрежу организација за децу Србије.

Социјална инклузија је важна друштвена тема у смислу неформалног образовања о сервису подршке за остваривање права, унапређење положаја и побољшање квалитета живота особа са хендикепом.

 

 

 

ГЗС / Инфо Лига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Ivanjica socijalna inkluyija gimnazija BEBA INFO LIGA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.454.549 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)