Кошаркаши АБА 2 турнира посетили Стопића пећину 



 
Кошаркаши АБА 2 турнира посетили Стопића пећину
Trenutno na sajtu: 661       |       Podeli:
14.11.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина - Златиборску Стопића пећину, најпосећенији спелеолошки објекат Србије (у овој

години рекордних 100.000 туриста видело је њене бигрене каде и друге атракције), посетили су и кошаркаши клубова из држава региона који ових дана учествују на АБА 2 турниру на Златибору.

То је први од три турнира регионалне кошаркашке АБА 2 лиге, започет 9. новембра, а траје до 18. овог месеца. Домаћини су КК „Златибор” и општина Чајетина. Учествује 14 екипа из бивших југословенских република, а утакмице се играју у дворани Туристичко - рекреативног центра „Златибор”.

Домаћини турнира у сарадњи са Туристичком организацијом Златибор организовали су да кошаркаши своје слободно време искористе на најбољи начин, а један од њих био је обилазак најпосећеније Стопића пећине, на 19. километру од центра Златибора. Пећину су данас посетили играчи КК „Ловћен” Цетиње и КК „Борац” из Бањалуке, а наредних дана и остали учесници турнира биће у прилици да се упознају са овом златиборском атракцијом.

Иначе, због новонастале епидемиолошке ситуације, на овом турниру на снази мера забране присуства публике на трибинама, тако да се све утакмице могу пратити на Арена спорт ТВ каналима.

 

Глас зарадне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ZLATIBOR ABA 2 TURNIR KOSARKASI POSETA STOPICA PECINA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.157.393 посета
Тренутно на сајту: 661 посетилац(a)