За Вучића картица са бројем 001: Председник се провозао аутопутем Милоша Великог 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
За Вучића картица са бројем 001: Председник се провозао аутопутем Милоша Великог
Trenutno na sajtu: 574       |       Podeli:
18.08.2019 | 0 коментар(а)



Обреновац - Деоница Kоридора 11 од Обреновца до Љига од вечерас ће бити пуштена у саобраћај. Аутопут
Отвара се ауто-пут "Милош Велики", фото: РИНА

Милош Велики отвориће председник Србије, Александар Вучић. Он ће се провозати новом деоницом и уручена му је прва картица са бројем 001.


"Ово је велики дан за Србију и наш народ. Ово је на понос наше земље. Мене можете да волите или да не волите, али аутопут који се вечерас отвара је велика ствар за све нас. На ово смо чекали 74 године, многи пре нас су обећавали, али ништа нису урадили. Градимо зато што коначно имамо новац, а све то захваљујући тешким реформама које смо спровели 2014. године", рекао је Вучић.

За председника картица са бројем 001, фото: РИНА

У Обреновцу пре почетка вожње среле су се кинеска и српска делегација.
"Подршка кинеске браће нам изузетно значи, никад нећемо заборавити шта су учинили и ста даље чине за наш народ. Данас су ми обећали да ће деоница од Прељине до Пожеге бити завршена до краја 2021. године. Тада ће од Београда до Пожеге бити потребно сат и 20 минута", истакао је први човек Србије.

Велики број грађана у ишчекивању отварања, фото: РИНА

Деоница од Обреновца до Сурчина биће отворена за саобраћај 18. децембра.
"Тада ћемо имати комплетно завршен аутопут од Београда до Чачка. Градимо и остале деонице, а имаћемо и деоницу аутопута звану Kарађорђе која ће повезати срце Шумадије са истоком Србије. Настављамо да радимо оно што је најтеже, а то је деоница ка Црној Гори", изјавио је председник Србије Александар Вучић и додаје.
"Многима је сметало име, неки би волели да се зове Е7, али мени то ниста не значи. Али име Милоша Великог много значи, то је човек који нам је оставио слободну Србију, створио први Устав, оставио нам школе и музеје и срећан сам што је ова деоница добила име по њему, као што ћу бити срећан кад следећи назовемо по Kарађорђу", навео је Вучић.

РИНА

 Велики број грађана на отварању аутопута, фото: РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


put otvaranje kartica vucic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.400 посета
Тренутно на сајту: 575 посетилац(a)