Учешће ТО Чачка на промотивној кампања “Види Србију” у Новом Саду 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Учешће ТО Чачка на промотивној кампања “Види Србију” у Новом Саду
Trenutno na sajtu: 323       |       Podeli:
04.07.2017 | 0 коментар(а)



Промотивна кампања Туристичке организације Србије „Види Србију” одржана је и у Новом Саду.

Посетиоци су имали прилику да уживају у културно-забавном програму, који је организован на бини, учествују у квизу знања “Колико познајеш Србију” и информишу се о туристичким дестинацијама у Србији.

Туристичка организација Чачка је на свом штанду, уз дељење промотивног материјала и пружање информација посетиоцима, промовисала туристичку понуду чачанског краја. Овчарско-кабларска клисура, манастири и пловидбе катамаранима, Атомска Бања Горња Трепча, изазвали су велико интересовање посетилаца. Промовисани су и смештајни капацитети на подручју Чачка и најављене манифестације које ће бити организоване у наредном периоду.

Промотивна кампања “Види Србију” завршава се 7. јула у Београду, где ће бити одржана промоција највећих манифестација у Србији и туристичке понуде Србије у летњем периоду.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.468.053 посета
Тренутно на сајту: 324 посетилац(a)