Крећу радови на реконструкцији канала од Парменца до Коњевића 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Крећу радови на реконструкцији канала од Парменца до Коњевића
Trenutno na sajtu: 394       |       Podeli:
24.02.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Радови на реконструкцији канала од Парменца до Коњевића у дужини од пет километара коштаће невероватних 5, 7 милиона евра

и овог пролећа се радови настављају. 

"Укупна дужина постојећег канала, који се санира и бетонира је 5350 m, (од бране у Парменцу до канала Моравац). Укупна дужина дистрибутивне мреже је 10855 m (цевоводи различитих пречника Ø110, Ø125, Ø160, Ø200,  Ø225 и Ø250).

Планирана је уградња 175 хидраната. Укупно смо планирали 11 цевовода, од којих смо већ урадили три цевовода.
Планиране су четири црпне станице на каналу, за потребе дистрибуције воде од канала кроз дистрибутивну мрежу до корисника система.
До сада смо очишстили цео канал од вегетације и муља, смећа и земље, очистили појас око канала лево и десно у ширини од око 3-4 m, урадили око 1 km сервисне саобраћајнице дуж канала, (доњи строј), на делу код канала у Трбушанима.
Завршили смо 3500 m дистрибутивног цевовода од уговорених 10855 m", написао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић на свом фејсбук профилу.
 
ГЗС



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


radovi kanal cacak konjevici

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.297.310 посета
Тренутно на сајту: 395 посетилац(a)