Опозиција предала захтев да ОЕБС надгледа изборе 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Опозиција предала захтев да ОЕБС надгледа изборе
Trenutno na sajtu: 428       |       Podeli:
15.11.2017 | 0 коментар(а)



Званичан захтев да се позове пуна посматрачка мисија ОЕБС-а на предстојеће београдске

Званичан захтев да се позове пуна посматрачка мисија ОЕБС-а на предстојеће београдске и евентуалне парламентарне изборе у Србији, данас је Народна странка, заједно с десет других опозиционих партија и покрета, предала председници Скупштини Србије Маји Гојковић.

Како се наводи у саопштењу, у име Народне странке захтев је поднео њен потпредседник Никола Јовановић.

Јовановић је затражио од власти да омогући долазак "пуне делегације ОЕБС већ првог дана од расписивања избора" јер Народна странка сматра да је несметан рад те посматрачке мисије један од предуслова регуларности избора.

"Народна странка је ангажована на два фронта. Први је да грађанима понудимо јасан програм како да се извучемо из економског и цивилизацијског бездана у коме смо се нашли. Други је да обезбедимо минимум фер и поштених изборних услова, како се народна воље не би кривотворила. Једно без другог не иде", рекао је Јовановић.

Званичан захтев за пуно присуство посматрачке мисије ОЕБС-а на предстојећим изборима, потписали су Бели - Само јако, Демократска странка, Иницијатива Не да(ви)мо Београд, Левица Србије, Народна странка, Нова странка, Покрет Доста је било, Покрет за преокрет, Покрет слободних грађана и Социјалдемократска странка.

 

Бета

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.285.229 посета
Тренутно на сајту: 429 посетилац(a)