Жигманов захвалио Вучићу на указаном поверењу 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Жигманов захвалио Вучићу на указаном поверењу
Trenutno na sajtu: 417       |       Podeli:
23.10.2022 | 0 коментар(а)



Лидер Демократског савеза Хрвата у Војводини (ДСХВ) Томислав Жигманов, који је предложен за министра за људска и манијска права у новој Влади

Србије, захвалио је данас председнику Србије Александру Вучићу на указаном поверењу и обећао да оно неће бити изневерено.

Он је у објави на Твитеру истакао да је то признање и за његову странку, за доследно залагање за друштвену праведност, права националних мањина и добро Хрвата у Србији. 

"Таква уверења биће ми водиље и даље", поручио је Жигманов.

Жигманов је посланички мандат освојио на парламентарним изборима у Србији 3. априла, када је ДСХВ наступио у оквиру коалиције "Заједно за Војводину - Војвођани".

Он је у јулу након сусрета с Вучићем изјавио да је његова странка спремна да буде део институција у којима се доносе одлуке и да пружи допринос демократском развоју Србије.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zigmanov vlada ministar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.728.835 посета
Тренутно на сајту: 417 посетилац(a)