Чачани приведени у Пожеги: Два младића и тек пунолетна девојка код које је пронађено два пиштоља и два оквири са мецима 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Чачани приведени у Пожеги: Два младића и тек пунолетна девојка код које је пронађено два пиштоља и два оквири са мецима
Trenutno na sajtu: 430       |       Podeli:
03.04.2023 | 0 коментар(а)



Пожега - Полицијски службеници у селу Пријановићи код Пожеге зауставили су возача аутомобила „ауди А3” чачанских регистараских



ознака због непрописног претицања. Сустигли су га у месту Гугаљ и приступили сабраћајној контроли. У возилу су се налазили младићи М.Ђ (1997) и И.Ш. (1990) као и девојка Ј.Ћ. (2004), сви из Чачка.

- Приликом претреса код девојке су пронађена два пиштоља без серијског броја са два оквира и са укупно двадесет метака, као и вагица за мерење. Она је приведена у просторије ПС Пожега и уз потврду од ње су одузети пронађени предмети, док су се два младића удаљила са лица места аудијем који је првобитно заустављен, потврдио је за РИНУ извор упознат са случајем.

О овом догађају обавештено је надлежно тужилаштво у Ужицу, а тужилац је потврдио да се у радњама приведене девојке стичу елементи кривичног дела и њој је одређено задржавање од 48 сати.

Нако што су напустили лице места, двојица младића су пронађена од стране полицијских службеника ПИ Чачак, након чега су доведени у просторије ПС Пожега. Надлежни тужилац се изјаснио да се у радњама двојице младића такође стичу елементи кривичног дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја као и кривичног дела спречавање службеног лица у вршењу службене радње. Њима је такође одређен притвор од 48 сати.

Детаљним прегледом возила пронађена су још и два ножа и један панцир, који су такође одузети.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


hapsenje pozega cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.713.321 посета
Тренутно на сајту: 431 посетилац(a)