Čast je braniti svoju zemlju, a ovako je to radio Vučić 


Zbog početka raspusta pojačan saobraćaj na važnijim putnim pravcima              Seoski višeboj u Jablanici od 14. do 16. juna              U nedelju preventivni pregledi u čačanskoj Opštoj bolnici              Šokiran sam neistinama koje je iznela Jerotijević preko političkog „biltena” Ozon pres              Počele prijave šteta u Gornjem Milanovcu              Vladimir uzgajivač prasića iz Prijevora o novoj aplikaciji za tovljenje svinja              Svečano otvaranje Radničkih sportskih igara u nedelju              Postignut načelni dogovor u četiri tačke sa malinarima i hladnjačarima              SOČ osudio navodno nasilje, da li je „napad” izmišljen utvrdiće nadležni              Srbiju čeka sunčan i topao vikend, temperatura do 30 stepeni              Zvaničnici lokalnih samouprava Prijepolja, Priboja i Nove Varoši uputili su čestitke povodom nastupajućeg Kurban bajrama              Od sutra počinje kontrola vozača trotineta             

 
Čast je braniti svoju zemlju, a ovako je to radio Vučić
Trenutno na sajtu: 252       |       Podeli:
23.05.2024 | 0 коментар(а)



Njujork – Rezolucija o Srebrenici, predložena od strane Nemačke i Ruande izglasana je u Generalnoj
Čast je braniti svoju zemlju, a ovako je to radio Vučić; Foto: Printskrin, Tik Tok




skupštini Ujedinjenih Nacija, gde je podržana od strane 84 države.

Sednici je prisustvovao i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić koji je rekao da je donošenje ove rezolucije u trenutku kada su sve presude za zločin u Srebrenici odavno donate, nekome politički potrebno te da nema drugog razloga za njom.

„Zašto ste usvajali te amandmane? Samo da pokušate da prikrijete pravu istinu koja stoji iza ove rezolucije, da kažete da ona nije protiv naroda, da nije protiv nacije. Ali već smo imali sve osude, sve presude. Sve je gotovo, sve je završeno. Sada ponovo otvarate rane. Zbog čega? Zato što je to nekome bilo politički potrebno. Nema nikakvih drugih razloga”, kazao je predsednik Vučić.

On je dodao je lično otišao u Srebrenicu kako bi se poklonio žrtvama ali da je gotovo linčovan ali da je i posle tog nemilog događaja pružio ruku onima koji su taj napad organizovali.

„Ja sam lično otišao u Srebrenicu da se poklonim i da položim cveće i gotovo da sam bio linčovan. A dan posle toga sam pružio ruku onima koji su to organizovali. Ovde se ne radi o pomirenju. Ovde nije reč o sećanjima. Ovo je nešto što će samo da otvori stare rane i koje će napraviti potpuni politički haos, ne samo u našem regionu već i u ovoj Sali”, rekao je Vučić.

 

GZS





PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VESTI VUCIC SREBRENICA GS OUN UN REZOLUCIJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 162.872.106 посета
Тренутно на сајту: 253 посетилац(a)