Krenula rekonstrukcija puta od Pribojske Banje do Jarmovca 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Krenula rekonstrukcija puta od Pribojske Banje do Jarmovca
Trenutno na sajtu: 722       |       Podeli:
18.05.2023 | 0 коментар(а)



Priboj – Počeli su radovi na rekonstrukciji puta Pribojska banja-Jarmovac, na deonici koja se nastavlja



na već rekonstruisani putni pravac Pribojska Banja – Kokin brod. Radovi na ovoj deonici obuhvatiće potpunu adaptaciju saobraćajnice u dužini od 2250 metara sa izgradnjom sistema za odvođenje kišnice, zatim pet propusta i sanacijijom jednog klizišta te postavljanjem novog asfalta.

Rekonstrukcija je zahtevna i prema planiranoj dinamici trebalo bi da se završi za 4 meseca. Finansiraće se iz državne kase a posao će biti sproveden u okviru redovnog održavanja puteva u nadležnosti JP „Putevi Srbije”.

„Trenutno se radi na podizanju stare kolovozne konstrukcije pa se saobraćaj na ovom delu puta u toku radova vrši neizmeničnim propuštanjem vozila. Ako vremenski uslovi dozvole planiranu dinamiku, krajem septembra rekonstruisana deonica od Jarmovca do Pribojske banje povezaće Priboj sa već rekonstruisanom saobraćajnicom od Banje prema Kokinom Brodu”, navode iz Puteva Srbije.

Ova trasa od izuzetnog značaja je za sve žitelje Priboja, koji će kada radovi budu okončani imati znatno bolju vezu sa ostatkom jugozapadne Srbije.

 


PP Media / GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIBOJ BANJA JARMOVAC PUT RADOVI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.417.537 посета
Тренутно на сајту: 723 посетилац(a)