Општински одбор СНС-а Лучани: Нећемо дозволити рушење Републике Србије 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Општински одбор СНС-а Лучани: Нећемо дозволити рушење Републике Србије
Trenutno na sajtu: 476       |       Podeli:
09.07.2020 | 0 коментар(а)



Лучани – „Сваки пристојан грађанин Србије је у претходна два дана био озбиљно забринут и згрожен сликом

која је долазила из престонице и још неколицине градова где су вандали силом, песницама, каменицама, мотикама и исључиво насиљем ради насиља, покушали да дестабилизују државу Србију, скрнављећи државну институцију првог реда, Народну скупштину Републике Србије, наводи се у саопштењу ОО СНС Лучани.

У јеку борбе против опаког вируса, када је здравље грађана озбиљно угрожено а једини циљ државе,  вредних лекара који даноноћно спашавају животе, да се епидемиолошка ситуација стабилизује, групица хулигана заједно са неколицином опозиционих квазилидера, показала је да не само да им није важно какву слику шаљу свету, већ и да им и до народа, за који се наводно боре, није стало.

Прво су протествовали против мера државе у сузбијању ширења вируса COVID -19, а потом су наставили да руше углед Србије. Свесно угрожавајући безбедност људи, рушили су све пред собом, бацали бакље, кренули на своју полицију, која је стрпљиво и храбро одолевала свим нападима, све док и њихови животи нису били озбиљно угрожени. У њиховим очима и поступцима смо могли видети само мржњу и жељу за крвљу и насиљем.

Повереништво ОО СНС Лучани  најоштрије осуђује рушење угледа наше државе, атак на наше институције и атак на вољу народа, већинског народа, који је на парламентарним изборима који су недавно одржани гласно и јасно дали подршку политици Српске напредне странке и председника Александра Вучића.

Верујемо у мир и стабилност, верујемо да ове ружне слике који су беспомоћни и исфрустрирани лидери опозиције, и групе хулигана, страних плаћеника, људи без циља и занимања, пристојна Србија више никада неће гледати.

Верујемо у бољу будућност, за нашу децу, за све нас.Будимо одговорни, поштујмо све превентивне епидемиолошке мере и сви заједно осудимо насиље ради насиља”, наводи се у саопштењу ОО СНС Лучани.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani oo sns lucani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.300.890 посета
Тренутно на сајту: 477 посетилац(a)