За сломљен нос осам месеци кућног затвора 


Danas mestimično sa kišom do 22 stepena              Todorović - Za mene je politika izgradi, uradi, smeta mi jedino patologija pojedinaca kojima ništa ne valja              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa              Efikasnom upotrebom pene za gašenje i naporima vatrogasaca smanjena količina dima              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa             

 
За сломљен нос осам месеци кућног затвора
Trenutno na sajtu: 476       |       Podeli:
30.03.2022 | 0 коментар(а)



Чачак – Окривљени С. Ђ. из Трнаве осуђен је у Основном суду у Чачку

на осам месеци кућног затвора, уз примену електронског надзора. Он је одговарао због кривичног дела наношења тешке телесне повреде.

У пресуди се наводи да је окривљени 15. септембра 2020. у 17.30 сати у Атеници тешко повредио суграђанина Љ. В. тако што је пришао трактору у коме се налазио оштећени чекајући зелено светло на семафору, па му се обратио речима „Ми се видесмо јутрос”. Кад се оштећени окренуо лицем према њему окривљени му је задао ударац песницом у пределу носа, наносећи му тешку телесну повреду у виду прелома носне кости, померањем хрскавичавог дела носне пирамиде удесно.

ГЗС




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


slomljen nos kucni pritvor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.922.345 посета
Тренутно на сајту: 476 посетилац(a)