PUPS uputio čestitku povodom izbora Miloša Vučevića za predsednika SNS, Mihajlovski: da naša saradnja bude još čvršća i bolja 



 
PUPS uputio čestitku povodom izbora Miloša Vučevića za predsednika SNS, Mihajlovski: da naša saradnja bude još čvršća i bolja
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
29.05.2023 | 2 коментар(а)



Čačak - Predsednik Izvršnog odbora i Gradskog odbora u Čačku stranke PUPS - Solidarnost i pravda



Ilo Mihajlovski uputio je čestitku Milošu Vučeviću povodom izbora za novog predsednika SNS.

„Sa oduševljenjem primili smo vest o tome da je na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Miloš Vučević izabran za novog Predsednika Srpske napredne stranke.

Drago nam je da je to upravo Miloš Vučević, koji ujedno vrši funkciju potpredsednika Vlade Srbije i Ministra Odbrane, koji je tri puta bio Gradonačelnik Novog Sada, potpredsednik Srpske napredne stranke, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad, koji je takođe pored većeg broja ličnih priznanja, dobitnik priznanja proglašenjem Novog Sada za Omladinsku prestonicu Evrope 2019. i Evropsku prestonicu kulture 2021.

Kao koalicioni partneri ćemo se truditi da naša saradnja bude još čvršća i bolja, sa željom da nastavak naše uspešnje saradnje uz nove ideje i prosperitete vodi Srbiju u mir i stabilnost. Samo napred u nove pobede i od srca čestitamo”, navodi se u čestitki.


Glas zapadne Srbije

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak pups cestitka vucevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Fuad Batilović

    Čestitkeitke od Gradtskog odbora PUPS a Novi pazar
  • Mira Jovsnovic

    BRAVO. SVE CESTITKE.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.713.576 посета
    Тренутно на сајту: 400 посетилац(a)