Маслар: Жила куцавица сваке општине је инфраструктурa 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Маслар: Жила куцавица сваке општине је инфраструктурa
Trenutno na sajtu: 497       |       Podeli:
23.12.2022 | 0 коментар(а)



Ариље - Бројни инфраструктруни пројекти ове године обележили су општину Ариље. Урађено је доста километара сеоских путева



који су омогућили бољи живот мештанима тог краја.

„Иза нас је једна успешна година у сваком смислу. Што се инфраструктуре тиче покушали смо да радови буду подједнаки као у граду тако и у селу, а можда чак и више на сеоском подручју. Ариље је пољопривредни крај и ми сви гравитирамо ка селу. Уложили смо заједно са државом 250 милиона динара и настављамо наредне године”, казао је председник Општине Ариље Предраг Маслар гостујући синоћ у Дневнику западне Србије. 

У протеклих двадесет година највећи спортски догађај у Ариљу био је свакако организација Спортских игара младих. Према речима председника општине припала им је велика част што су поред већих градова управо они изабрани као домаћинио.
„Оно што је годинама недостајало градском стадиону у Ариљу су спортске трибине. Уз помоћ Министарста управе и локалне самоуправе који су издвојили 10 милиона исто толико смо и ми тако да се радови приводе крају. Завршили смо пет игралишта за децу у вредности 18 милиона динара, од тога девет преко пројекта Министарства за заштиту животне средине”, истакао је Маслар.

Брана Сврачково је један од најважнијих пројеката за целу Западну Србију. „Ове године нисмо имали ситуацију као прошле када смо имали рестрикције воде надам се да ћемо од три до пет година то завршити како не би имали овакве проблеме. Највреднији пројекат од 100 милиона евра.

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.859.328 посета
Тренутно на сајту: 497 посетилац(a)