Потребна помоћ за троје деце породице Стевановић која су остала без родитеља 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Потребна помоћ за троје деце породице Стевановић која су остала без родитеља
Trenutno na sajtu: 644       |       Podeli:
13.11.2020 | 0 коментар(а)



Чачак / Београд - Породицу Стевановић која живи у Београду, а вуче корене из Чачка,

у последње време задесиле су две велике трагедије. Прво је отац Зоран Стевановић (1966. годиште), ратни војни инвалид, родом из села Бреснце код Чачка, преминуо од карцинома у септембру 2018. године. Његова супруга Гордана наставила је да се брине о њихово троје деце Исидори (6 година), Михаилу (14 година) и Александри (15 година). Нажалост, Гордана је пре нешто више од месец и по дана, средином септембра 2020. године, такође преминула од карцинома тако да су у кратком временском периоду деца остала без оба родитеља.


О деци тренутно брине њихов рођени ујак Горан који живи у околини Београда, а и сам је отац троје деце. Ујак је већ предао документацију за добијање старатељства. Тренутно му око деце помаже њихова бака са мајчине стране. Удружење Чачана у Београду покренуло је акцију у којој би континуално, у складу са могућностима, помагали младим члановима породице Стевановић. Још увек се разматра на које све начине им се може помоћи (новац, одећа и обућа, храна, помоћ у савладавању градива, нека стипендија...). За сада су, поред новчаних прилога, од одеће и обуће потребне само женске зимске чизмице број 39 (уколико неко жели да их поклони нека се јави Удружењу СМС поруком на број 063/7444-801).


За почетак је договорено са ујаком Гораном да први облик помоћи буду новчани прилози чланова и пријатеља Удружења, а сви они који желе и могу да помогну да своје новчане прилоге уплате на рачун који је за ту намену отворио ујак деце Горан Стевановић. У наредном периоду размотриће се и могућности отварања наменског рачуна који би гласио на име деце.

Рачун за уплату помоћи породици Стевановић: Горан Петровић (ујак деце)
Динарски рачун 205-9011008253298-76 Kомерцијална банка
Девизни рачун IBAN RS35205903102402386428 Kомерцијална банка


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


deca bez roditelja pomoc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.964.375 посета
Тренутно на сајту: 644 посетилац(a)