Због недостатка кворума одложена седница општинског већа у Пријепољу 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Због недостатка кворума одложена седница општинског већа у Пријепољу
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
13.07.2021 | 2 коментар(а)



Пријепоље – Због недостатка кворума, данас је у Пријепољу, одложена седница Општинског већа, на којој је између осталог

председник општине, Владимир Бабић, требало да обелодани име кандидата којег ће скупштини предложити, за проширење свог тима у извршној власти. Такође, већници су требали да утврде предлог о новом вд директору Библиотеке “Вук Караџић” и проследе одборницима на усвајање. Како незванично сазнајемо, некадашња начелница Општинске управе, из периода Драгољуба Зиндовића, Сабира Хоџић, кандидат за ту функцију, упркос чињеници да неиспуњава услове – односно да нема три године радног искуства у култури те да се против ње води кривични поступак.

На почетак заседања, у кабинет председника, према незваничним информацијама, није се појавио довољан број већника да би седница могла да се одржи. Изостала су три члана већа из редова Санџачке демократске партије и део већника из коалиције окупљене око напредњака.

Иначе, Општинско веће у Пријепољу броји 8 чланова. На предлог председника општине, Владимира Бабића, након промене Статута, број чланова биће повећан на 9.

Током јучерашњег дана, у општину Пријепоље, стигао је предлог Странке правде и помирења да се за новог већника изабере Мерсид Мекић.

Како се ради о кандидату, који је недавно хапшен због коруптивних дела, против његовог именовања је странка Расима Љајића, која је најавила раскид коалиције са напредњацима, уколико дође до Мекићевог избора.

ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Vece prijepolje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • PERA LOZAC

    POmozi Boze. Pa da li je ovo normalno!
  • vule

    Zar opet ispod svog stava i pomirenja stavljaš narodu čiviju



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.881.443 посета
    Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)