Стаматовић: Ако власт не реагује, Срби ће постати надничари на властитој земљи 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Стаматовић: Ако власт не реагује, Срби ће постати надничари на властитој земљи
Trenutno na sajtu: 361       |       Podeli:
07.06.2017 | 0 коментар(а)



Чајетина - До пре само десетак дана, бивши премијер бусао се у прса јуначка како ће спречити продају српског земљишта странцима,

а његов заменик се клео да ће дати дипломатски имунитет Руско-српском хуманитарном центру у Нишу, а откако су постали, један председник Републике, а други в.д. премијера, о овим двема животним темама, бриселски двојац на челу државе ћути као заливен, изјавио је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић.

Стаматовић је ово рекао, поводом Вучићеве изјаве да ће његова, сада већ бивша влада, "до краја свог мандата", законски спречити примену оног дела Споразума о стабилизацији и придруживању (ССП) који се односи на либерализацију продаје српске земље страним држављанима, а који ступа на снагу 1. септембра.

"Србији није остало довољно ни времена ни маневарског простора да то реализује, а јучерашње изјаве из тзв. техничке владе, потврђују да још нема ни плана како то да се уради, већ се грађанима продаје магла о томе како су овај проблем решиле чланице ЕУ Пољска и Мађарска, пренебрегавајући факат да иста та Мађарска, преко инвестиција у српски банкарски сектор и под формом помоћи Мађарима, ма где живели, заправо, има амбицију да купује плодно земљиште по Војводини", рекао је Стаматовић.

Он је упозорио да разни инвеститори, често сумњивих биографија, већ шпартају по северној покрајини и безецују, резервишу и, као, закупљују десетине хиљада хектара, попут непостојеће фирме из Абу Дабија која је, под мистериозним условима, већ, готово бесплатно, добила земљу војних установа у Моровићу и Карађорђеву.

Здрава Србија (ЗС) упозорава да ће, као што већ чини на Златибору, свугде тамо где има политичког утицаја по Србији, позвати грађане, пре свега ратаре, паоре, земљораднике, сточаре и воћаре, да се одупру расипничкој антидржавној осовини Вучић - Дачић која, по налогу својих патрона из Брисела, крчми ресурсе и природна богатства Србије, а од Срба ствара надничаре на њиховој властитој земљи.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.565.828 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)