Илија био неурачунљив кад је извршио троструко убиство; Виши суд у Чачку изрекао меру обавезног лечења 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Илија био неурачунљив кад је извршио троструко убиство; Виши суд у Чачку изрекао меру обавезног лечења
Trenutno na sajtu: 641       |       Podeli:
07.10.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Илија Глишовић који се терети за кривично дело тростуко убиство, на главном претресу одржаном у Вишем суду у Чачку
Виши суд у Чачку, Фото: РИНА

проглашен је неурачунљивим у тренутку извршења овог кривичног дела и изречена му је мера обавезног лечења у здравственој установи затвореног типа.

„Илија се није појавио на главном претресу због свог здравственог стања, а психијатар из болнице затвореног типа који ради са њим је образложио разлоге због којих није дошао. Суд је изрекао меру обавезног лечења, неће бити других рочиштаФ, изјавио је за РИНУ Радисав Весовић, Глишовићев бранилац по службеној дужности.

Илија ће са трећег спрата затворске болнице бити пребачен на четврти, где бораве особе које су на издржавању изречене мере обавезног лечења. Његово стање свакодневно прати тим лекара који ће извештај подносити судији.

Подсетимо, Илија Глишовић је у априлу ове године у чачанском насељу Кулиновци усмртио оца, мајку и деду а потом побегао са места злочина.

 

РИНА/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ILIJA GLISOVIC UBISTVO NEURACUNLJIV VISI SUD U CACKU

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.850.165 посета
Тренутно на сајту: 641 посетилац(a)