Ивањица сутра обележава Дан општине, међу добитницима Јунских награда министри Бранислав Недимовић и Марија Обрадовић 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ивањица сутра обележава Дан општине, међу добитницима Јунских награда министри Бранислав Недимовић и Марија Обрадовић
Trenutno na sajtu: 415       |       Podeli:
15.06.2022 | 0 коментар(а)



Ивањица - Поводом обележавања дана општине Ивањица, сутра ће у порти цркве Светог
Ивањица сутра обележава Дан општине, фото: ГЗС

цара Константина и царице Јелене бити одржана Свечана седница СО на којој ће бити додељено 50 награда и плакета, а међу добитницима Јунских награда су министар пољопривреде Бранислав Недимовић и министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић, као и бројни заслужни грађани ове општине.

„Сутра ћемо се захвалити свима онима који су у протеклом периоду помогли нашој општини, али и допринели њеном финансијском и културном развоју, пре свега ту су наша деца која су остварила запажене резултате на регионалним и републичким такмичењима, наравно Влада Републике Србије чији ће представници бити сутра овде, очекујемо министарку локалне самоуправе Марију Обрадовић, као и министра пољопривреде Бранислава Недимовића који су Ивањици до сада пружили значајну помоћ и биће нам част да их угостимо”, рекао је за ГЗС председник општине Ивањица Момчило Митровић.

Одборници, већници, званице и грађани биће у прилици да уживају у културно – уметничком програму у коме учествују градски хор, фолклорни ансамбл, браћа Пејовић и оркестар Дејана Петровића.

Иначе, Општина Ивањица овај датум свечано обележава у знак сећања на дан када је кнез Михаило Обреновић указом из 1866. године на празник Свете Тројице Ивањицу прогласио варошицом.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IVANJICA DAN OPSTINA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.523.967 посета
Тренутно на сајту: 415 посетилац(a)