Psi lutalice seju strah u čačanskom naselju Ljubić, do sada odneli na desetine pari obuće koju su uništili 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Psi lutalice seju strah u čačanskom naselju Ljubić, do sada odneli na desetine pari obuće koju su uništili
Trenutno na sajtu: 482       |       Podeli:
07.04.2024 | 1 коментар(а)



Čačak - Stanovnici čačanskog naselja Ljubić već danima su u strahu od pasa lutalica koji se neretko nalaze u neposrednoj blizini njihovih kuća. Za sada na svu sreću, još uvek u potrazi za hranom, nisu napali same meštane, ali su ipak pričinili štetu.
Foto: RINA

 Ogromni i krupni, velikih čeljusti šetaju naseljem usred bela dana. Medjutim, na svu sreću na njihovoj meti nisu se našla deca, već obuća koju kradu ljudima ispred kućnog praga. Odnose patike i cipele, koje posle u većini slučajeva ne možemo ni da nađemo, ili ako ipak to uspemo potpuno su uništene. To i ne bi bilo toliko strašno, da se ne plašimo da će jednog dana gladni napasti i nekog od prolaznika. U ovom kraju ima puno male dece, kaže za RINU jedan od meštana.

Dodaje da su već nekoliko puta prijavljivali nadležnim službama problem sa kojim se već nedeljama suočavaju ali nažalost bezuspešno.

Nadležne ekipe su dolazile nekoliko puta, ali nisu uspeli da ih lociraju. Poslednji put kada su izlazili na teren, na sugerisanje komšija da se psi nalaze neposredno u šumi pored samih kuća, rekli su da nisu nadležni da pretrazuju šumski prostor iako je to na oko 50 metara od kuće, dodaju meštani.

Do sada su psi odneli na desetine pari obuće, čija materijalna vrednost, kada se sve sabere prelazi 100.000 dinara.

GZS/ RINA




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Nele

    Neka ih izvezu i onako je potraznja velika



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.640.121 посета
    Тренутно на сајту: 482 посетилац(a)