Успешан наступ на Дрини 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni             

 
Успешан наступ на Дрини
Trenutno na sajtu: 425       |       Podeli:
19.10.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Кајак клуб „Чачак” учествовао је на такмичењу у Бајиној Башти и донео у Чачак пет медаља.

Трка је одржана у недељу на реци Дрини крај кућице на стени за пионире и кадете у дужини од два километра и од бране у Перућцу па до кућице на стени у дужини од 12 километара за сениоре, јуниоре и ветеране.

Прво су стартовали пионири и Милуновић Алекса је освојио златну медаљу у дисциплини Ц1, као и Новаковић Милош и Хубак Марјан који су возили двосед Ц2 и исто освојили златне медаље. Код пионира успешан је био и Клеут Илија у К1 који је освојио друго место.

У трци кадета Стовраг Ђорђе успео је да се пласира на четврто место, као и Клеут Невен који је код јуниора заузео четврто место.

Пету медаљу Чачанима донео је Петровић Радомир задњој трци у конкуренцији ветерана и на тај начин успешно завршио наступ клуба.

После трке гостољубиви домаћини организовали су ручак и тако увеличали добро организовано такмичење.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kajak klub cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.048.722 посета
Тренутно на сајту: 426 посетилац(a)