Радови на путним правцима: крпљење коловоза у Овчар Бањи, изградња тротоар на Гучком путу 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Радови на путним правцима: крпљење коловоза у Овчар Бањи, изградња тротоар на Гучком путу
Trenutno na sajtu: 357       |       Podeli:
18.03.2022 | 1 коментар(а)



Прељина - Овчар Бања, до 31. марта од 8 до 17 часова, радови на фрезовању и машинском крпљењу
Илустрација, фото: РИНА

асфалтног коловоза и замени одбојне ограде. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом, укључујући ручно регулисање саобраћаја.


Чачак - Гуча у насељу Спомен парк, до 15. априла од 8 до 17 часова, радови на изградњи тротоара у дужини од 1.250 м. У току извођења радова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Dragacevac

    Jeli bre ajde lepo je to da se ima trotoar jes bilo nezgodno pesaci po putu itd. Al nihe mi jasno samo sto ga stavise tamo uz obalu, kad vamo sa ove strane ima mnogo vise kuca. Kako ce ljudi da dodju do trotoare preko puta pa i da stavite pesacki il dva tri dal je nekom palo na pamet kolko je to bezbedno na onakvom putu. Recimo ide onaj kiper iz susice pun o treba da stane na lesacki pid teretom na nizbrdici.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.204.293 посета
    Тренутно на сајту: 358 посетилац(a)