Обимни радови у Ратарској улици, завршена кишна канализација 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Обимни радови у Ратарској улици, завршена кишна канализација
Trenutno na sajtu: 323       |       Podeli:
09.11.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - Ратарској улици ради се комлетна реконструкција, која подразумева изградњу кишне канализације,

реконструкцију водоводне мреже и асфалтирање са комлетном припремом. Сви ови радови, иако се одвијају планираном динамиком, захтевају време па надлежни апелују на грађане да имају разумевања и стрпљења.

Како је након обиласка радова, истакао директор “ЈКП” Водовод Душко Љујић у питању су три велика посла, један који се односи на изградњу кишне канализације је завршен, завршено је и постављање водоводне линије и у току је израда прикључака, након чега ће уследити асфалтирање саобраћајнице.

 

“Наше предузеће је ушло у овај посао 24. октобра, до сада смо поставили водоводну линију фи 100 у дужини од око 230 метара и тренутно радимо на изради водоводних прикључака. Укупно имамо 17 водоводних прикључака, четири превезивања на постојећу мрежу и две зграде. Очекујемо да сви поменути радови које изводи “Водовод” бити завршени до краја овог месеца. Желим да замолим суграђане да буду стрпљиви и имају разумевања, јер заиста су у питању обимни радови”.

 

Када ЈКП “Водовод” заврши свој део посла улица ће бити асфалтирана. За комплетну реконструкцију Ратарске улице из буџета града издвојено је око 8,5 милиона динара.

 

 

 

 

ГЗС / Град Ужице




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.440.480 посета
Тренутно на сајту: 324 посетилац(a)