Делта Холдинг улаже у развијање стартап бизниса 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Делта Холдинг улаже у развијање стартап бизниса
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
06.06.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Компанија Делта Холдинг покреће програм за подршку развоју стартап идеја у области логистике, дистрибуције, пољопривреде и некретнина.

Програм Делта Бизнис Инкубатор биће представљен у Чачку у петак 8 јуна, у Научно технолошком парку, Николе Тесле 42, у 15.00 часова.

Заинтересовани тимови могу да се пријаве за учешће у програму до 15. јуна, искључиво на сајту www.deltabiznisinkubator.rs, где могу да се пронађу све потребне информације о програму.

Тимови који прођу процес селекције и уђу у Делта Бизнис Инкубатор имају могућност да током три месеца развијају и граде своју идеју уз Делтину помоћ, подршку и ресурсе. Сви тимови имаће на располагању бизнис консултанта, ментора, мрежу контакта успешних људи и финансијска средства за почетни развој стартапа.

Овим програмом Делта жели да подржи развој предузетништва у Србији и да подстакне оне који су на почетку реализације својих стартап идеја па ће тако овај програм бити представљен у још 11 градова Србије.

Више информација о програму доступно је на сајту www.deltabiznisinkubator.rs и на званичној Фејсбук страници програма.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.082.189 посета
Тренутно на сајту: 399 посетилац(a)