Danas je Međunarodni dan porodice 


Vučić danas na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, gost na prijemu kod Makrona              OO SNS Ivanjica: Podrška Aleksandru Vučiću za svaki korak napred, za jaku i stabilnu državu              Čačanski naprednjaci osudili pretnje Vučiću iznete na društvenim mrežama              Sabor frulaša Srbije „Oj Moravo”, 37. po redu, održaće se sutra i u nedelju u Prislonici.              Prosečna neto zarada u maju u Moravičkom okrugu iznosila je 86.195 dinara              Olimpijske igre u Parizu, 33. po redu, svečano će biti otvorene večeras od 19.30 sati              Vikend će biti u znaku toplog vremena, ali će biti par stepeni toplije              Vučić najavio povećanje minimalne zarade             

 
Danas je Međunarodni dan porodice
Trenutno na sajtu: 389       |       Podeli:
15.05.2024 | 0 коментар(а)



Danas je 15. maj - Međunarodni dan porodice, a ovaj datum predstavlja dan kada se posebna pažnja



posvećuje značaju ove jedinice društva kao jedne od najvažnijih tvorevina civilizacije.

Ovaj dan se obeležava još od davne 1994. godine, kada ga je Generalna skupština Ujedinjenih nacija uvrstila u kalendar važnih datuma.

Kao osnovna ćelija društva, porodica treba da bude osnažena sa svakog aspekta jer je zdrava porodica jedan od glavnih uslova za stvaranje zdravog pojedinca ali i zdravog društva.

Porodica bi trebalo da predstavlja stabilnu socijalnu zajednicu u okviru koje, među njenim članovima, vlada poštovanje, međusobno uvažavanje, podela odgovornosti, poverenje i ljubav.

Mnogo rada i korenitih promena je potrebno da se stanje u našoj zemlji popravi. Iz tog razloga, 15.maja svake godine treba podsećati na ove poražavajuće statistike i apelovati na javnost da se preduzmu potrebni koraci u njihovom rešavanju.

GZS

 




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dan porodice svestski

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 165.888.246 посета
Тренутно на сајту: 390 посетилац(a)