Zlatna medalja „Takovski ustanak” za profesora dr Milovana Bojića 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Zlatna medalja „Takovski ustanak” za profesora dr Milovana Bojića
Trenutno na sajtu: 452       |       Podeli:
24.04.2023 | 0 коментар(а)



Gornji Milanovac - Povodom obeležavanja Dana opštine Gornji Milanovac, 170 godina od nastanka grada i 208.godina



od Drugog srpskog ustanka, na svečanoj sednici Skupštine opštine Gornji Milanovac, uručena je Zlatna medalja Takovski ustanak profesoru doktoru Milovanu Bojiću, direktoru Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje.


Zlatna medalja „Takovski ustanak” za profesora dr Milovana Bojića

-Dodelom Zlatne medalje „Takovski ustanak” ukazana mi je velika čast i priušteno zadovoljstvo. Od saznanja da ću biti dobitnik ovako visokog priznanja, naviru sećanja na događaje i ljude ovoga kraja. Uz dužno poštovanje prema svima pomenuću legendarnog privrednika, vizionara i stratega koji kompaniju Metalac već decenijama provodi stazama stabilnosti i profita dok su drugima pripadale episode, Dragoljubu Vukadinoviću pripada uspeh i trajanje. Ističem i drugog vašeg sugrađanina, a meni bliskog saradnika na Institutu Dedinje doktora Slobodana Tanaskovića brilijantnog srpskog naučnika i stručnjaka iz vaskularne medicine koji je nedavnim izborom za nastavnika Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu imao najbolje naučne i stručne reference u novijoj istoriji Medicinskog fakulteta u Beogradu – rekao je prof. dr Milovan Bojić.

 

Inače, opština Gornji Milanovac krajem decembra prošle godine potpisala je Protokol o saradnji sa Institutom za kardiovaskularne bolesti Dedinje, koji omogućava građanima sa teritorije opštine Gornji Milanovac direktne upute na dalje, specijalističko lečenje u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GORNJI MILANOVAC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.512.448 посета
Тренутно на сајту: 453 посетилац(a)